Plus de Bulles
Coffret L'Accord Parfait (2e édition) | Fles 75 cl - Houten kist
Voor Plus de Bulles heeft Jean-Paul Hévin, Meilleur Ouvrier de France sinds 1986, een combinatie gemaakt met de Cuvée Montchenot 1er Cru van Nicolas Maillart. Hij combineerde deze wijnrijke, krachtige champagne met een van zijn meest emblematische creaties, de Carré d'Or. Dit zijn gekarameliseerde amandelen omhuld met melkchocolade en Noirmoutier fleur de sel.
Al onze champagnes worden opgeslagen bij gereguleerde temperatuur
Van 7,99 € in Nederland en 5,99 € in Europa. Gratis levering in afhaalpunt vanaf 199,99 €
Met Visa, MasterCard en bankoverschrijving
Laat een kort bericht in uw pakket achter
Voor Plus de Bulles heeft Jean-Paul Hévin, Meilleur Ouvrier de France sinds 1986, een combinatie gemaakt met de Cuvée Montchenot 1er Cru van Nicolas Maillart. Hij combineerde deze wijnrijke, krachtige champagne met een van zijn meest emblematische creaties, de Carré d'Or. Dit zijn gekarameliseerde amandelen omhuld met melkchocolade en Noirmoutier fleur de sel.
Bij deze Accord Parfait gebeurt de magie onmiddellijk: je bijt in een Carré d'Or amandel, waarna de eerste slok champagne de delicatesse evenaart. Het bruisen krijgt een nieuwe dimensie door de amandelschilfers, terwijl de vinositeit reageert op de zoetheid van de karamel. Tot slot zorgen het zoute van de champagne en dat van Jean-Paul Hévin's Carré d'Or voor de perfecte finishing touch.
In deze doos van slechts 120 stuks vind je een fles Nicolas Maillart Montchenot 1er Cru, een doos Carré d'Or van 150 g gemaakt door Jean-Paul Hévin, een bubbelstop om je fles open te houden en een boekje dat alle geheimen van deze combinatie onthult.
De Cuvée Montchenot 1er Cru gemaakt door Nicolas Maillart is een gastronomische, expressieve champagne. Het is een champagne op basis van Pinot Noir en Pinot Meunier druiven uit het dorp Villers-Allerand, meer bepaald uit het gehucht Montchenot. Montchenot ligt op het kruispunt tussen de petite montagne en de grande montagne van Reims. Het deelt dus de geologie van beide regio's (zand, klei en krijt). De Cuvée Montchenot 1er Cru wordt voor de helft gevinifieerd in eiken vaten en voor de helft in kuipen, om een prachtig evenwicht te bereiken tussen delicatesse en zuiverheid.
Jean-Paul Hévin kreeg in 1986 de titel Meilleur Ouvrier de France Pâtissier. Vandaag de dag is Jean-Paul Hévin een van de meest fervente verdedigers van de Franse smaak en chocolade 'cultuur' in Frankrijk en over de hele wereld. Hij is ook lid van Relais Desserts, een vereniging van de beste patissiers ter wereld, en van de Club des Croqueurs de Chocolat, een hartstochtelijke voorvechter van chocolade van hoge kwaliteit.
Pinot Noir (85%)Pinot Meunier (15%)
Montagne de ReimsVillers-Allerand
Premier cru
Verhoogd in hout
Gerealiseerd
Extra brut (tussen 0 en 6 g/l)
FruitigKrachtig
Kan worden genoten als aperitief, maar kan ook een hele maaltijd begeleiden.
9°C
🍾 Formaat | Fles |
---|---|
📦 Verpakking | Champagne in houten kisten |
📍 Terroirs | Montagne de reims |
📏 Schaal | Premier cru |
↕️ Dosering | Extra brut champagne |
💡 Soort champagne | Blanc de noirs |
⏳ Wijn rijping | Champagne op hout gerijpt |
🔎 Malolactische gisting | Gerealiseerd |
🎨 Kleur | Witte champagne |
⭐ Vintage | Non-vintage champagne |
🍇 Druivensoort | Pinot noir, Pinot meunier |